toggle menu

Stöd Musikhjälpen – buda på VIP-paket till Bajens hemmapremiär!

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Barn i krig har rätt att gå i skolan. Så lyder temat för årets upplaga av Musikhjälpen, ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen. En undangömd humanitär katastrof uppmärksammas årligen, och i fjol samlades rekordhöga 31 miljoner in. Vi hoppas självklart att Musikhjälpen 2016 blir minst lika framgångsrik. Vårt bidrag är ett VIP-paket till den allsvenska hemmapremiären 2017!

 

Hammarby vill ge dig och en kompis en alldeles extra minnesvärd allsvensk premiär 2017.

 

Innan matchen får ni en guidad rundtur på arenan där ni får se allt från spelarnas omklädningsrum till att själva gå i spelargången och kliva ut på planen. Ni får träffa spelare som kommer med en signerad matchtröja åt dig innan ni avslutningsvis kliver upp till arenans VIP-utrymmen där ni får äta och dricka gott innan ni sedan ser matchen på några av arenans bästa platser.

 

Gäller två personer och vinnaren står själv för eventuell resa och boende. Premiärmatchen är ännu inte schemalagd men planeras tidigt i april. Skulle datumet inte passa kan auktionens vinnare byta till en annan match i samråd med Hammarby Fotboll.

 

Klicka här för att läsa mer om insamlingen, auktionsobjektet och lägga ditt bud!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS