toggle menu

Två förlängningar och en nygammal i damlaget

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

I dagarna har det blivit klart att lagkapten Olga Ekblom samt Cathrine Dahlström förlängt sina kontrakt. Bägges kontrakt sträcker sig över säsongen 2017. Olof Unogård säger så här om de två förlängningarna:

– Jätteskönt och jätteviktigt. Det är ett slitet begrepp men Olga och Cattis är två riktiga kulturbärare, som känner laget och dess historia utan och innan. Det känns väldigt bra att de valt att förlänga med oss, nu när vi är tillbaka i Damallsvenskan.

 

 

Även en nygammal spelare har skrivit kontrakt och det är Ellen Gibson. Ellen har under de senaste åren studerat vid college i USA och gjorde ett kort gästspel i Hammarby under den gångna sommaren. Även innan USA-äventyret tillhörde Ellen Hammarby. Olof Unogård igen:

 

– Roligt att Ellen kommer tillbaka till oss. Det märktes i somras att hon hade lätt för att komma in i gruppen och spelet igen, så jag ser fram emot att vi får jobba ihop under en längre tid nu. Jag tror verkligen att Ellen kan utvecklas till att ta nästa steg i sin karriär och vi ska se till att hon når sin fulla potential.

 

 

Sedan tidigare står det också klart att ett antal spelare lämnar truppen. Dessa är Siri Frimodig, Maja Norrhamn, Eleonore Freby och Lina Ringshamre. Vi vill passa på att tacka dem för allt de gjort i Hammarbytröjan.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS