toggle menu

ANNONS

Hammarby Fotboll och Rivkompaniet förlänger samarbetet över 2017

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Hammarby Fotboll och Rivningskompaniet är överens om att förlänga sitt samarbete med ytterligare ett år.

 

– Vi är väldigt nöjda och glada över att kunna meddela att vårt omfattande samarbetsavtal med Rivkompaniet AB förlängs över säsongen 2017. Detta är ett kvitto på att Hammarby Fotboll skapar konkret affärsnytta för våra partners och att vi tillsammans med våra partners bygger starka och långsiktiga affärsrelationer, säger Erik Sundin, Key Account Manager, Hammarby Fotboll.

 

Pauli Hietala, delägare i Rivkompaniet, säger att samarbetet med Hammarby Fotboll är ett utmärkt sätt för oss att kombinera affärer och relationer samt att vara delaktiga kring den positiva samhällsnyttan som Hammarby Fotboll skapar varje dag.

 

Rivkompaniet AB är ett komplett projektledningsföretag inom rivning som utför stora och små entreprenader. De erbjuder alla tjänster inom rivning, betong, håltagning och sanering med över 50 års gemensam erfarenhet av rivningsbranschen. Rivkompaniet arbetar mestadels i Stockholms län men utför även projekt i andra delar av Sverige. De innehar kollektivavtal med Almega, teknik & designföretagen och är medlemmar i Svenskt Näringsliv. De är även medlemmar i Riv & Saneringsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier och arbetar efter Kvalitetsgruppens kvalitets-, miljö och arbetsmiljöplan.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS