toggle menu

ANNONS

Interbus förlänger avtalet med herrarna - och börjar även köra damerna och futsalen

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Hammarby Fotboll AB och Interbus AB är glada att kunna meddela att vi förlängt och slutit ett nytt samarbetsavtal för de kommande tre åren. 

 

 

– Interbus är stolta över att få fortsatt förtroende att köra Hammarby Futsal, herrarnas a-lag samt från och med i år även damerna och futsallaget. Interbus har en lång historia tillsammans med Hammarby och har haft äran att köra herrarnas a-lag sedan 90-talet, säger Roger Ljungström, marknads- och försäljningschef på Interbus AB.

 

Erik Sundin, key account manager på Hammarby Fotboll fyller i:

– Vi på Hammarby Fotboll glada över att förlänga vårt fina samarbete med Interbus. Dels för att vi haft ett lyckosamt samarbete tidigare år och över att vi från och med i år kommer att utöka samarbetet i och med att Interbus kommer att köra Hammarby Fotbolls damlag, damernas U21-lag samt Hammarbys futsallag.

 

Interbus har många års erfarenhet av idrottskörningar och har alltid varit idrottens favoritbussbolag. Det hela började med en idé om att hjälpa idrottslagen att åka gemensamt i en buss till matcherna och träningslägren istället för flera bilar eller minibussar. Fördelen med att åka gemensamt i en buss är att man spar på miljön, åker säkrare, billigare samt får en gemenskap under resan och kan förbereda er inför matcherna.

Interbus jobbar ständigt med miljö och kvalité i fokus. Interbus är ISO-certifierade med ISO 14001 samt ISO 9001. 

All vår förarpersonal är organiserade i dels Transportarbetarförbundet samt i Kommunalarbetarförbundet. Arbetsutläggningen sker i enlighet med EU-bestämmelse som avser kör- och vilotider. Interbus tillämpar en strikt alkohol- och drogpolicy.
Alla våra fordon drivs på HVO bränsle. HVO är ett unikt bränsle som framställs utav organiskt avfall och innehåller inga fossila ingredienser, vilket bidrar till en minskning på 90 procent klimatpåverkan.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS