toggle menu

ANNONS

Marcus Degerlund förlänger med Hammarby

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Sedan starten av 2017 har Marcus Degerlund fullt ut tillhört A-truppen. Nu har mittbacken förlängt avtalet med klubben över 2018.
– Vi är väldigt stolta över att få fortsätta vidareutveckla honom i träning och match i ytterligare två år, säger chefsscout Mikael Hjelmberg.

 

Marcus Degerlund kom till Hammarby inför säsongen 2016 från Västerås SK. Under sin första säsong gjorde mittbacken några träningspass med A-truppen men var framför allt en viktig kugge i det U19-lag som tog sig till SM-semifinal. Han är även, precis som sina jämgamla lagkompisar Leo Bengtsson, Dusan Jajic och Isac Lidberg, en viktig kugge i P98-landslaget.

 

Och likt den jämngamla trion är Marcus nu också A-lagsspelare på heltid. Från och med återsamlingen 2017 har Marcus tillhört A-truppen och fick också sina första 90 minuter i 2-2-mötet med Assyriska. Nu har han skrivit på ett tvåårsavtal som sträcker sig över den här säsongen och nästa. 

 

– Marcus har haft en mycket bra utveckling under 2016 och vi är väldigt stolta över att få fortsätta vidareutveckla honom i träning och match i ytterligare två år. Han har visat att hårt arbete i kombination med talang är rätt väg att gå, säger chefsscouten Mikael Hjelmberg.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS