toggle menu

ANNONS

Information angående nyförsäljning av säsongskort

Av Markus Nilsson, Publicerat för 7 år sedan.

I dag klockan 13.00 startade nyförsäljningen av säsongskort för säsongen 2017. Vi gick i och med det live med ett nytt försäljningsflöde som är helt integrerat på hammarbyfotboll.se. De som har förnyat sina säsongskort har gjort detta direkt via hammarbyfotboll.se och vad gäller nyförsäljningen ska detta fungera på samma sätt.

 

Trots lång tid av testande för det nya försäljningsflödet i en demo-miljö så upptäckte vi direkt när vi gick live att inga biljettköp gick igenom. Vi valde då att stänga ner flödet för att felsöka vad felet kunde vara. Klockan 20.00 gjorde vi ett nytt försök att gå live, men där problemen kvarstod.

 

Alla involverade parter har under dagen jobbat med att lösa problemet och detta arbete fortlöper nu alltjämt. När en lösning är på plats kan vi i skrivande stund inte svara på, men ny information kommer att komma under tisdagen, så fort vi vet mer.

 

Försäljningen via telefon fungerar och de som bokat platser härigenom har 48 timmar på sig att betala sina platser. Systemet är nu öppet för att man ska kunna göra betalningar på de reservationer som gjorts via servicecentret under dagen. Det ska tilläggas att kötiden har varit väldigt lång under hela dagen på grund av webbförsäljningen legat nere, men vi hoppas att alla som ringt in fått hjälp. Vi svarar fortfarande på de sista samtalen i detta nu.

 

Tack för ert tålamod!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS