toggle menu

ANNONS

Se matchen mot Varberg med programmet i näven!

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

I morgon söndag spelar Bajen årets första tävlingsmatch på hemmaplan, och det innebär förstås också att Supportrarnas Matchprogram sparkar igång sin säsong, där målsättningen förstås är att försvara titeln som Sveriges bästa matchprogram. Här bjuds det bland annat på en intervju med Stefan Batan, info om grönsvarta BoIS och en genomgång av Hammarbys truppförändringar under vintern. Det 16-sidiga cupprogrammet kostar 20 kronor.

 

Supportrarnas Matchprogram gör sin tionde säsong och precis som de senaste åren börjar man året med de intressanta gruppspelsmatcherna i cupen. Vid söndagens match mot Varberg finns ett 16-sidigt program ute. Innehåll bland annat rejäl intervju med Stefan Batan som berättar om när han första säsongen i klubben fick uppdraget att ringa till säsongskortinnehavare som inte förnyat. Självklart också med rejäl info om motståndarlaget och förutsättningarna för cupspelet. Dessutom genomgång av förändringarna i spelartruppen – både vad gäller de som kommit och de som gått till andra klubbar.

 

Cupprogrammet kostar 20 kr och köps av säljarna utanför arenan. Obs! Du som tecknat förhandsköp av de allsvenska matchprogrammen kommer att få ett kort skickat till dig. Förhandsköpet gäller inte cupmatcherna – dessa program får du köpa separat.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS