toggle menu

ANNONS

Matchen och marschen som planerat på söndag

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 7 år sedan.

Under fredagen drabbades Stockholm av ett fruktansvärt dåd. Hammarby Fotboll och Stockholm Live har efter det haft löpande kontakt med polisen angående söndagen och kan nu meddela att matchen spelas som planerat 15.00 på söndagen och att även supportermarschen kommer gå traditionsenligt.

 

Hammarby Fotboll vill ta tillfället i akt att uttrycka vårt djupaste deltagande med alla som på något vis drabbats av fredagens tragiska händelser i centrala Stockholm.
Hammarbys inställning är att det är viktigt att visa att vi fortsatt står enade tillsammans. Att det är viktigt att genomföra matchen då det är tydlig samlingspunkt för tiotusentals människor. En symbol för gemenskap och kärlek.
Klubbens grundinställning har hela tiden varit att matchen ska genomföras och efter samtal med polisen kan vi bekräfta att det blir så.

 

Inför matchen kommer det, som alltid i Hammarbys hemmapremiärer, hållas en tyst minut för alla våra supportrar som avlidit under året. Nu vill vi även tillägna den de drabbade i dådet på Drottninggatan.

 

Den årliga supportermarschen från Södermalm kommer också att kunna genomföras som planerat. Även om det inte är Hammarby Fotboll som arrangerar marschen har klubben haft samtal med polisen om den och de bedömer att den kan genomföras som vanligt.

 

Från klubbens sida utgår vi från att alla som går i marschen och på matchen visar stor respekt för det inträffade. Ta hand om varandra och behandla varandra med värdighet.
Hammarby Fotboll utgår också från att alla bangers lämnas hemma för att undvika att sprida onödig oro och rädsla.

 

Just nu är 31 210 biljetter sålda till matchen.  290 återstår till maxkapaciteten på 31 500 åskådare. 
Har du ingen biljett ännu köper du det här.

 

Gemenskap, respekt och kärlek!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS