toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet mot AFC!

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

– Bästa programmet hittills denna säsong, säger Magnus Hagström, redaktör för Supportrarnas Matchprogram, om programmet mot AFC Eskilstuna. Redaktören är entusiastisk när han berättar om innehållet. Matchprogrammet köper du av försäljarna utanför arenan; 30 kr kontant eller via Swish. Programmet går också att köpa i 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69.

 

– Vi har intervjuat Bjørn Paulsen som berättar roligt om hur karriären sett ut, och om hur kul han tycker det är att spela inför Hammarbyfansen. Man har inte sett så många djuplodande intervjuer med honom tidigare. Nu när han håller på att bli en kultlirare i Hammarby tyckte vi att det var läge att snacka med honom. Bland annat berättar han att hans pappa betalade honom 50 kronor för varje gult kort han drog på sig under pojkåren.

 

– Sen vill jag gärna lyfta fram vår text under vinjetten “Hammarbyism!” Vår skribent har borrat kring hur låten “Just idag är jag stark” blivit så starkt förknippad med Hammarby, genom att intervjua Arne Höök som skrivit en bok på temat Kenta Gustafsson och Bajen. Det är väldigt intressant att få historien berättad.

 

Förutom de nämnda inslagen innehåller Supportrarnas Matchprogram till AFC-matchen allt annat som gör programmet till den perfekta följeslagaren på läktaren – och efteråt.

 

– Gör man ett matchprogram finns det vissa självklarheter som måste finnas med, statistik, laguppställningar, fakta och sådant. Men vi vill dessutom vara något som är mer än ett program, det ska räcka längre än matchen och kunna läsas med behållning långt efter slutsignalen. Vi gör 32 sidor med reklam på åtta sidor och i övrigt nyproducerat material. Massor av läsning helt enkelt.

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS