toggle menu

Unogård om 0-0 i Kristianstad: "Ett klassiskt gräskrig"

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Hammarby fick i dag med sig en poäng hem till Södermalm från Vilans IP i Kristianstad, där publiken bjöds på en kampfylld tillställning som blev mållös. – Jag är nöjd med poängen och att vi står upp mot ett tufft motstånd på bortaplan, säger tränare Olof Unogård om matchen.

 

Unogårds syn på matchen:
– En erkänt svår bortamatch med alla ingredienser för ett klassiskt gräskrig; tjock, hög och ovattnad matta, lätta bollar och ett lika fysiskt som nickstarkt motstånd. Det gör sammantaget att vi inte kan skapa den matchbild vi vill och istället får koncentrera oss på väldigt många kampmoment. Efter en trevande första halvtimme så anpassar vi oss dock bra till matchbilden och får bättre kontroll.

 

– Statistiskt är det en väldigt jämn match, där Kristianstad har någon mer chans än oss men där vi har den kvalitativt bästa. Kristianstads målvakt stod för en fin parad på Olga Ekbloms friläge. Jag är nöjd med poängen och att vi står upp mot ett tufft motstånd på bortaplan. Härligt också att Madeleine Tegström är i högform, i sin jubileumsmatch. En poäng med hem och hemma på Kanalplan kan vi skapa den matchbild vi vill. Då tror jag att vi är det bättre laget.

 

Arkivfoto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS