toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet mot Jönköpings Södra!

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Till den 149:e upplagan av Supportrarnas Matchprogram, som ges ut vid Bajens hemmamatch mot Jönköpings Södra på söndag, har redaktionen bland annat pratat med Leo Bengtsson och motståndartränaren Jimmy Thelin. Läs mer om innehållet i artikeln, och köp programmet vid arenan eller på Södermalm!

 

Vad bjuder ni på denna gång, Magnus Hagström?
– Som redaktör tycker jag givetvis allt är läsvärt, från redaktionsrutan till domaruppgifterna, säger redaktör Magnus Hagström om programmet mot Jönköping.

 

– Men om jag ändå ska framhålla något talar jag gärna väl om intervjun med Leo Bengtsson. Unga spelare är ibland lite blyga och har av naturliga skäl inte upplevt så mycket än. Leo var skön på det sätt att han tror benhårt på sig själv och ser sin framtid i någon av de större ligorna – trots att hans väg framåt knappast varit spikrak.

 

– Jag tycker också vi har ett väldigt bra snack med J-Södras tränare Jimmy Thelin. Det är rätt fascinerande hur de lyckats bygga ett lag för Allsvenskan med stor andel spelare som helt nyligen var på Superettan-nivå. Och så har vi en rolig intervju med Magnus Carlson under vinjetten “hammarbyismen”. Sångaren i Weeping Willows kan verkligen sägas personifiera begreppet.

 

Det där är några av inslagen som får större utrymme, men ni brukar ju ha lite mer plockmaterial också. Hur ser det ut den här gången?
– Jo, så är det. Vi vill ha en mix där både längre texter och lite mer lättillgängligt material samsas. Och eftersom vi heter “Supportrarnas Matchprogram” är det naturligt att vi vill låta supportrar komma till tals. Ett stående inslag i flera år har varit en enkät vi gör på läktaren där tre fans som svarar på en fråga.

 

– I år har vi också en panel bestående av fyra fans från olika grupperingar som får chansen att komma till tals i någon aktuell fråga, ofta med supportertema. Den här gången pumpar vi dem bland på om det har något utländskt favoritlag vid sidan av Hammarby. Vi försöker också vara lyhörda för vad våra läsare är intresserade av och den här gången tillfredsställer vi Facebookgruppen “Vi vill ha en Lasse Asp-special i matchprogrammet”.

 

Programmet kostar 30 kronor, och betalas kontant eller med Swish till 1234 1817 98. Säljarna finns utanför arenan och det går också att köpa programmet på 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS