toggle menu

Evenemangsforum i morgon tisdag – välkommen!

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

I morgon tisdag, klockan 18.30, håller Hammarby Fotboll ett evenemangsforum i presskonferenssalen på Tele2 Arena. Ingång sker via spelarentrén på arenans södra sida och mötet är öppet för alla Bajen-supportrar (föranmälan krävs). Vid detta evenemangsforum blir det bland annat information om testet med metalldetektorer, där Michael Englund som är säkerhetschef på Stockholm Live finns på plats, för frågor och synpunkter. Välkommen!

 

Vid detta tillfälle kommer fokus i information och samtal att ligga på vårvinterns och försommarens evenemang. Vad som varit bra och dåligt, vilka utmaningar klubben har, men även de fasta punkterna – om vad som sker i stort, både kortsiktigt och långsiktigt. Som vanligt lämnas en betydande del till frågor från besökarna på plats.

 

Mer specifikt kommer det att informeras ytterligare om införandet av testet med metalldetektorer, med möjlighet för fler att ställa frågor och komma med synpunkter direkt. På plats för detta finns även Michael Englund, säkerhetschef på Stockholm Live (tidigare SGA).

 

Forumet organiseras av SLO Jakob Uddeholt och är en informations- och frågestund, mellan supportrar och de ansvariga för arrangemangen i Hammarby Fotboll. Grundtanken är att öppna upp klubben mer till en bredare skara supportrar, för möjligheten att i mer direkt form ställa frågor och komma med synpunkter, idéer med mera, som rör våra allt större arrangemang. En annan anledning till att forumet hålls, är att det kommer in många samtal och mail till klubben som rör evenemangen, vilka inte alltid är lätt att hinna med att svara på. Det här blir då ytterligare en möjlighet för supportrar att få svar på frågor.

 

 

På plats från klubben är:

 

SLO: Jakob Uddeholt
Ansvariga för evenemang och säkerhet: Göran Rickmer och Håkan Leydner
VD: Henrik Kindlund

 

 

Mötet är öppet för alla Hammarbysupportrar. Föranmälan krävs dock, och görs till anmalan@hammarbyfotboll.se.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS