toggle menu

Unogård efter 3-3 i Göteborg: "Synd att vi inte kan avgöra"

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Hammarbys tränare Olof Unogård är förstås stolt över upphämtningen från tremålsunderläget i paus till oavgjort i dagens bortamatch mot Kopparbergs/Göteborg, fast han grämer sig ändå över att det hela inte slutade ännu bättre. – Men vi visar en väldigt stark lagmoral i att hämta upp ett sådant stort underläge och det känns betryggande för framtiden, säger han.

 

Unogård om 3-3-matchen:
– För att kunna bedöma vår prestation i första halvlek behöver jag dela in planen i tre delar. I mitten är vi det klart bättre laget och spelförande nästintill hela matchen igenom. Däremot var Göteborgs individuella skicklighet högre än vår, i planens bägge ändar. Göteborg fick maximal utdelning på sina lägen, medan vi var alldeles för bleka i offensivt straffområde, och stod för några kännbara misstag i samband med 1-0 och 3-0.

 

– I andra halvlek trummar vi på i vårt övertag och får till spelet i alla tredjedelar, vilket bäddar för en imponerande upphämtning till 3-3. Hade det inte varit för att en annars svajig Fanny Lund stod för en kanonmatch, så hade vi fått in fler bollar. Synd att vi inte kan få med oss alla tre poängen när vi är så pass mycket bättre, men med tanke på matchens inledning är vi definitivt nöjda med oavgjort. Vi visar en väldigt stark lagmoral i att hämta upp ett sådant stort underläge och det känns betryggande för framtiden.

 

Arkivfoto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS