toggle menu

Unogård: "Naivt agerande flera gånger om"

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Söderbönornas tränare Olof Unogård var naturligt nog besviken över 0-2-förlusten mot Djurgården. – Vi öppnar båda halvlekarna stirrigt och har bara oss själva att skylla. Nu får vi försöka ta åtminstone fyra poäng på de två matcherna innan sommaruppehållet, säger han efter hemmaderbyt.

 

Unogård om matchen mot Djurgården:
– Efter en trevande start, där Djurgården öppnar bäst, kommer vi in mer och mer i matchen och är det bättre laget halvvägs in i halvleken. Matchen står och väger i första och det är “anyone’s game”. Vi öppnar dessvärre även andra på ett stirrigt sätt och har inga andra att beskylla än oss själva vid 0-1. Naivt agerande flera gånger om, som ger Djurgården ett onödigt övertag.

 

– Efter det trycker vi på för en forcering och Djurgården kan kontra in 0-2 efter en frispark. Vi lyckas skapa ett visst tryck efter det, men vårt spel i sista tredjedelen är inte tillräckligt bra idag. Skotten blir för långt ifrån och inläggen för dåliga. Vi kommer helt enkelt in i box med kontroll för få gånger. Nu blir uppgiften att ta åtminstone fyra poäng på de återstående två matcherna innan uppehållet.

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments