toggle menu

ANNONS

Supporterinfo: Jönköping borta

Av Jakob Uddeholt, Publicerat för 7 år sedan.

I allsvenskans sjuttonde omgång väntar ett bortamöte med Jönköpings Södra för Hammarbys del. Matchen spelas nu på lördag klockan 16, och därmed ett ypperligt tillfälle att göra en dagsutflykt till Jönköping för att stötta Bajen på Stadsparksvallen. Här hittar du biljettlänk och annan nyttig info inför ditt besök i Jönköping.

 

 

Arena- och biljettinfo:

Namn: Stadsparksvallen
Publikkapacitet: Ca 6200
Bortasektion: Kortsida västra ståplats
Bortasektions kapacitet: 1800

 

 

Biljettpris (inklusive serviceavgift)
Vuxen: 130 kronor. Direktköp 150 kr
Studerande med studentleg: 80 kronor. Direktköp 100 kr
Ungdom 8-15: 80. Direktköp 100 kr
Pensionär: 80. Direktköp 100 kr

 

Biljettköp:

Förköp till bortasektionen säljs på följande länk:
http://jonkopingssodra.ebiljett.nu/kampanj/bortasta29juli

Möjlighet att köpa direkt på plats finns också men för att undvika köer rekommenderas förköp.

Biljett i mobil: Biljett kan visas upp i mobil och scannas av förutsatt att displayen inte är för trasig.

Bortakort: Visas upp i entré.

Entré öppning: Öppnar 14.30

 

 


Till och från arena

Stadsparksvallen är belägen uppe på en höjd med mycket begränsade ytor på väg till och kring arenan, vilket innebär en svår trafiksituation och ingen möjlighet för bilar att parkera där.

Promenad upp till arenan för Hammarbyfans sker via Dunkehallavägen fram till gångväg på vänster sida som leder sista biten fram till bortasektionens entré.

OBS: Under mötena i Superettan har alla supportrar vikt av in på Skjutsarvägen men den passeras nu för att istället vika av 100 meter senare på gångvägen. Skjutsarvägen leder endast till insläpp hemmasupportrar. 

Bil: Sväng av E4:an mot Centrum för parkering där. Förslag på parkering: Västra torget. Se karta.

Buss och minibuss:
Parkering på avspärrad del av Dunkelhallavägen med 200 meter till bortaentrén via gångvägen.

Parkering:
Ingen möjlighet till parkering för bilar vid arena. Parkering rekommenderas till centrum och därefter promenad på 20 minuter upp till arena. Endast bussar och minibussar garanteras parkeringsplats nära arena.

 

 

Service på arena:

Utbud mat och dryck:
 
Två kiosker med korv, folköl och vanligt kioskutbud. Swish, kontanter och kort fungerar. OBS: Mycket begränsad tillgång till mat och dryck i förhållande till antal i publiken vilket medför långa köer. Rekommenderat är att äta innan.

Toaletter: 10-12 bajamajor.

Matchprogram: Matchblad som finns vid entré, kostar 20 kr.

 

Resor:

Bajen Fans organiserar bussar vilka bokas på följande länk:
http://www.bajenfans.se/resor/

Övrigt:

Supportersamling: O Learys välkomnar Hammarbyfans, varifrån det tar 10-15 minuter att gå upp till Stadsparksvallen. Adress Västra Storgatan 16.

 

Hammarby Fotboll på plats: En SLO och två säkerhetsansvariga finns på plats för er service på arenan och innan match och tar emot synpunkter på hur ni upplever ert besök i allt från bemötande från polis till eventuella köer till kiosk på arenan. Kontakt på matchdag: 0723122422 Kontakt innan och efter matchdag: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

 

 

Tack, uppmaning och information: Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Jönköping för att stötta laget till 3 poäng.

Vi ber er att inte sätta upp stickers eller utföra annan skadegörelse som medför kostnader för Hammarby Fotboll. Vi ber också om att visa respekt för såväl andra supportrar som spelare och funktionärer

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att veta vad vi kan förbättra är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se. Det går även bra att ta kontakt innan/på/efter match.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS