toggle menu

Unogård om 1-1 i Limhamn: "Vi är värda tre poäng i kväll"

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Söderbönorna såg ut att gå mot seger i bortamötet med Limhamn Bunkeflo, men fick nöja sig med en poäng. Hammarbys tränare Olof Unogård var såklart besviken över baklängesmålet i 87:e, men ändå nöjd med mycket. – Vi har två jättelägen att öka på, men har inte marginalerna med oss. Extremt surt, men liknande insatser kommer att ge utdelning framöver, säger han.

 

Unogårds sammanfattning av 1-1-matchen i Skåne:
– Vi visar från start att vi lyckats konservera formen från avslutningen på våren, och är det klart bättre laget i första halvlek. I sista minuten innan paus får vi också utdelning, när Murielle Tiernan presenterar sig direkt på en hörna. Vi har en välförtjänt ledning i halvtid.

 

– I andra halvlek är vi beredda på en anstormning, och den reder vi ut på ett bra sätt. Därefter har vi fortsatt bra kontroll, även om spelet är klart jämnare än i första. Julia Zigiotti och Filippa Angeldahl har varsitt jätteläge att öka på till 0-2, men där har vi inte marginalerna med oss. Istället är olyckan framme i slutminuterna, när LB07 lyckas kontra in 1-1.

 

– Extremt surt med poängtappet, då jag tycker att vi är värda alla tre i kväll. Arbetsmoralen lovar dock gott inför framtiden och liknande prestationer kommer att ge trepoängare framöver.

 

 

Nästa chans: Bajen-Göteborg, nu på onsdag den 23 augusti, 19.00 på Zinkensdamm. Köp biljett här!

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS