toggle menu

ANNONS

Biljettsläpp till båda höstderbyna i dag

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Klockan 9 i dag är det försläpp till Djurgården – Hammarby för medlemmar i Hammarby IF FF – och fyra timmar senare sker det allmänna biljettsläppet till Hammarby – AIK. Så häng på låset, säkra platser till höstderbyna och stötta Bajen på plats!

 

 

Den 24 september spelas matchen Djurgården – Hammarby på Tele2 Arena och biljettförsäljningen till Hammarbys sektioner (norra nedre kortsidan samt norra övre kortsidan) startar i dag klockan 9 för dig som medlem i Hammarby IF FF. Försäljningen för dig som medlem pågår till tisdag 29 augusti klockan 12, och du kan under den här perioden köpa max sex biljetter. 

Om du mot förmodan inte har fått något mejl trots att du är medlem ber vi dig mejla till biljetter@hammarbyfotboll.se så återkopplar vi med lösenord och länk för biljettköp.

 

 

Senare i dag – klockan 13 – sker det allmänna biljettsläppet till Hammarby – AIK, en match som spelas den 10 september. Gå in på hammarbyfotboll.se/biljetter och klicka på biljettlänken till matchen som blir aktiv samtidigt som släppet sker, alltså klockan 13.

 

 

 

ANNONSER

Comments

comments