toggle menu

ANNONS

Köp matchprogrammet på söndag!

Av Redaktionen, Publicerat för 6 år sedan.

Supportrarnas Matchprogram har till mötet med IFK Norrköping träffat en av våra spelare som har bakgrund just i den klubben – Muamer “Mujo” Tankovic. Vi får följa Mujos väg inom fotbollen från starten hemma i Norrköpingsförorten Hageby, via Fulham och AZ till Hammarby. Missa inte att köpa Sveriges bästa matchprogram!

 

På vägen får vi också reda på vilken som är Tankovics favorit när det gäller smörgåspålägg och att han har stora förhoppningar på 2018. Programmet har också haft ett förhandssnack med Norrköpingstränaren Jens Gustafsson, som konstaterar att HIF och “Peking” haft det gemensamt att det varit stor spelaromsättning i lagen under sommaren.

 

Under vinjetten Hammarbyism har programmet snackat med reklamarkollektivet Situation Bajen som ideellt tagit fram flera av Hammarbys kampanjfilmer. Ingenjör Schönthal reder denna gång ut vilka Hammarbyspelare som vunnit SM-guld i fotboll – och visar att vi faktiskt har två spelare som vunnit tre guld vardera.

 

Smått och gott är bland annat ett snack med den lojale ex-spelaren Micke Hellström och med damlaget inför fortsättningen, och en historisk titt på åren 1985-88. Dessutom: supporterpanel, boxning, lagbild, statistik, laguppställningar, läsarfrågor, Vi3-enkät, spelarporträtt.

 

Köp matchprogrammet utanför arenan eller i 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69. 30 kronor kontant eller via Swish till 1234 1817 98.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS