toggle menu

Bajen Rough House: Stöd HIF mot Helsingfors

Av Redaktionen, Publicerat för 6 år sedan.

Fredagen den 13 oktober är det dags för den fjärde upplagan av Bajen Rough House i Eriksdalshallen! Galan, som arrangeras av HIF Boxning och är Sveriges största för den olympiska boxningen, bjuder den här gången på en match mellan Bajen och gräddan av den finska huvudstadens boxningsscen. Dessutom blir det som vanligt musik och en skön grönvit fest. Säkra plåt nu!

 

17.00 är det insläpp i Eriksdalshallen och 19.00 börjar den första matchen i ringen. Helsingfors Allstars är utvalda och inbjudna utifrån att Hammarby ska få bästa möjliga motstånd i olika viktklasser, och Bajen Rough House är årets enda chans att se klubbens stjärnor på hemmaplan. Livemusiken står i år Wu Tang-relaterade Shabazz the Disciple för. Läs mer inför galan på bajenroughhouse.se!

 

Här köper du biljett.

 

Så här såg det ut i fjol, när Hammarby besegrade Panathinaikos med 5-3 inför över 1000 grönvita:

 

 

Och redan nu på lördagskvällen går Hammarbys europamästare i lätt weltervikt, Anthony Yigit, upp i Solnahallens ring för att försvara sin titel mot spanske Sandor Martin. Klicka här för att läsa mer inför den galan, som också har starka grönvita förtecken, och sänds i Viaplay

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS