toggle menu

U19: Bortaseger mot dom blårandiga – "Väl svängigt"

Av Redaktionen, Publicerat för 6 år sedan.

Hammarby hade en tvåmålsledning i paus på Kaknäs IP – men tappade till 2-3-underläge. Bajen vände då på Djurgårdens vändning och vann till sist med 5-3, en oerhört viktig derbyseger som innebär tätkänning i slutspelsserien. André Alsanati stod för tre av målen medan Jake Larsson och Samouil Izountouemoi gjorde en strut var. – Självklart är vi extremt glada för vinsten, men vi ska inte hamna där när vi har 2-0, säger tränare Lukas Syberyjski.

 

Syberyjski om vinsten mot DIF:
– Det är väl svängigt för min smak. Självklart är vi extremt glada för vinsten och poängen, men vi ska inte hamna där när vi leder med 2-0.

 

– Modet och disciplinen hos det här laget är extraordinärt. Det syns i hur de tror på forceringen, på att vi ska vända och hur samtliga spelare tar ett oerhört ansvar tillsammans. Det gör oss stolta.

 

– När vi är så här beslutsamma och skickliga i vårt uppbyggnadsspel så är vår kravställning att vi måste få ut fler målchanser. Där finns det mer att göra.

 

– Återigen släpper vi in för många mål. Vi ökar faktiskt vårt snitt med det här resultatet, så det hårda jobbet med att minska antalet insläppta mål måste fortsätta. Det är det enda sättet för att närma sig seniorspel på elitnivå. Det är få matcher som slutar 5-3 där, vi har en överrepresentation där.

 

Arkivfoto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS