toggle menu

ANNONS

Köpt säsongskort innan årsskiftet? Dags att boka gruppspelet i cupen!

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Under morgonen släpptes pottbiljetterna till hemmamatcherna i Svenska Cupen, för de säsongskortsinnehavare som köpte sina säsongskort innan årsskiftet och på så sätt fick gruppspelet på köpet. I skrivande stund har över 2000 biljetter bokats till såväl Varberg som Dalkurd hemma för herrarna och det flyter på bra även till damernas hemmaderby mot AIK. Totalt har över 9000 grönvita säkrat sina säsongskort för Allsvenskan 2019 – där målet är 16 000. Läs mer om datumen för kommande allmänna biljettsläpp till cupen i artikeln.

 

En av nyheterna inför 2019 var att Svenska Cupens gruppspel ingick när man betalade sitt säsongskort senast den 31 december. Köpte du säsongskort för Allsvenskan ingick hemmamötena med Varberg och Dalkurd och för Elitettan hemmaderbyt mot AIK på Hammarby IP. För att få entré till matcherna krävs det dock att du laddar hem de pottbiljetter du blivit tilldelad och berättigad i samband med säsongskortsköpet. I dag klockan 09.00 öppnades möjligheten upp att säkra dessa platser och all information om hur du går tillväga skickades ut i ett nyhetsbrev under tisdagen.

 

Köpte du säsongskort innan årsskiftet men inte sett skymten av ovanstående mail i inkorgen? Kontakta oss på biljetter@hammarbyfotboll.se så hjälper vi dig så snart vi kan. Vi har även extraöppet i telefonslussarna under torsdagen (17/1) mellan klockan 9-12 samt 13-17 (lunchstängt mellan klockan 12-13) på 08-462 88 13

 

Observera att sista dagen att hämta hem och boka sina pottbiljetter till cupmatcherna är den 23 januari.

 

Innan det allmänna biljettsläppet sker kommer det vara förköp till hemmamatcherna mot Varberg och Dalkurd för säsongare och medlemmar, med start den 28 januari klockan 10.00. Den vanliga försäljningen för alla startar sedan den 29 januari klockan 13, då släpps även biljetterna till damernas hemmaderby mot AIK.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS