toggle menu

ANNONS

10.00: Förköp för medlemmar till cupen - allmänt släpp i morgon tisdag kl 13

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Klockan 10 i dag startar förköpet till herrarnas hemmamatcher i Svenska Cupens gruppspel mot Varberg och Dalkurd. Förköpet håller på till kl 10 i morgon och vid kl 13 är det sedan dags för det allmänna biljettsläppet, då även biljetterna till damernas hemmaderby mot AIK släpps. Läs mer nedan.

 

Under söndagen skickades ett mail ut med förköpskoder till samtliga alla som antingen köpt säsongskort för 2019 eller har en reservation liggandes från 2018. Mailet skickades även ut till alla medlemmar i Hammarby IF FF.

 

För att köpa biljetter använder du dig av lösenordet samt länkarna för vardera match du fått i mailet (för att undvika mellanslag eller liknande rekommenderar vi att inte kopiera lösenordet). För varje kod kan du köpa max 10 biljetter och koden går endast att använda vid ett köptillfälle. Vi rekommenderar förköp på webben, men det går också att köpa biljetter via telefon på 0771 – 45 46 00. 

 

Det allmänna biljettsläppet sker i morgon tisdag kl. 13.00 via hammarbyfotboll.ebiljett.nu, då släpper vi även biljetterna till damernas hemmaderby mot AIK.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS