toggle menu

ANNONS

Nu startar herrtruppens försäsongsläger

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

På onsdagen reste Hammarbytruppen till Belek i Trukiet för det två veckor långa försäsongslägret där två matcher ska spelas (båda matcher kommer att sändas på cmore.se). Häng med i vår bevakning här på hammarbyfotboll.se, i HTV och på våra sociala medier. Eller häng med på supporterresan och följ lägret på plats.

 

Vid halvniotiden på onsdagsmorgonen rullade en buss lastad med Bajenlirare från Årsta IP iväg mot Arlanda. Närmare 14 timmar senare kunde Hammarbytruppen checka in på hotellet i Belek. En längre väntan i Istanbul på anslutningsflyget till Antalya gjorde att det blev en dryg resedag, men det hela förflöt utan intermezzon och spelarna kunde efter incheckningen avnjuta en sen middag innan det var dags att krypa till kojs.

På torsdagen börjar så själva lägret, med lagmöte på förmiddagen och därefter ett fösta bollpass på eftermiddagen.

 

Två matcher ska alltså spelas under de två veckor laget vistas i Belek. På söndag väntar österrikiska S:t Pölten, och på fredagen den 8 februari står japanska Shonan Bellmare på tur (ersätter Pohang Steelers som motståndare eftersom sydkoreanerna lämnat återbud). Matchen mot S:t Pölten startar klockan 15 lokal tid (kl 13 svensk tid) och matchen mot Shonan Bellmare börjar klockan 14 (kl 12 svensk tid). 

 

Båda matcherna sänds på cmore.se – klicka här för att skaffa försäsongsabonnemang så du kan se Bajens samtliga försäsongs- och cupmatcher! Köper du ditt abonnemang via denna länk går delar av intäkterna till Hammarby.

 

Ännu finns också tid att boka in sig på supporterresan –  Klicka här för att läsa mer om supporterresan

 

Hammarbyfotboll.se finns med under hela lägervistelsen, så följ händelserna här, på HTV och på våra sociala medier: 

 

Följ oss på Instagram – @hammarbyfotboll

 

Följ oss på Twitter – @hammarbyfotboll

 

Följ oss på Facebook

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS