toggle menu

ANNONS

Brasilansk duo har anslutit till Beleklägret

Av Love Gustafsson, Publicerat för 5 år sedan.

På söndagen anlände Jean Carlos de Brito och José Vitor Dos Santos Da silva till Hammarbys läger i Belek. Duon kommer från CA Tubarao, samma klubb som Neto Borges, vilken Hammarby är överens om detaljerna kring övergångarna, även om läkarundersökning och pappersexercis återstår.

 

De båda brasilianarna anlände något senare än beräknat eftersom flyget från Brasilien var försenat, men nu är de alltså på plats i Belek och kommer att köra en enklare träning på eftermiddagen för att få flygresan ur benen. 24-årige Jean Carlos de Brito spelar främst som vänsterback, medan 21-årige Jose Vitor Dos Santos, Zé Vitor kallad, är anfallare.

 

– När det gäller Jean är vi överens om ett treårsavtal, och där är det bara pappersarbetet som återstår. Vi har sett honom på plats i Tubarao där han tog över som vänsterback efter att Neto lämnade. Han kan även spela central mittfältare och till vänster på mittfältet. Det är alltså en mångsidig spelare med en mycket fin vänsterfot, som är lugn och fin med bollen och har bra fart. Vår bedömning är att han är längre fram i sin utveckling än vad Neto var när han anlände till oss, säger sportchef Jesper Jansson och fortsätter:

 

– Zé Vitor har vi också scoutat på plats och vi gillar hans egenskaper, ett råämne sett till hans styrka i spelet och rörelsemönster som forward. Vi ser honom mer som en framtidsspelare, och han kommer eventuellt att starta upp i IK Frej, men den planen kan ändras. I hans fall har vi en option på att köpa loss honom.

 

Den första träningen med laget gör Jean och Zé Vitor på tisdagen.

 

jean

Jean Carlos de Brito:

– Jag är jätteglad över att vara här. Hammarby är en klubb jag lärt känna under det senaste året, genom Jesper (Jansson) och Mikael (Hjelmberg), och eftersom min förra lagkamrat Neto Borges spelade här. Det har alltid varit en dröm att få spela i en klubb i Europa och jag är här för att jobba hårt och göra så bra ifrån mig som möjligt.

 

zevitor

Zé Vitor:

– Jag har drömt om att spela i Europa sedan jag var liten och jag är lycklig över att få den här möjligheten. Jag hoppas prestera så bra jag bara kan så att det blir en långvarig vistelsen här i Hammarby.

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS