toggle menu

ANNONS

Mathias Eriksson är Hammarbys nye team manager

Av Love Gustafsson, Publicerat för 5 år sedan.

Hammarby Fotboll stärker upp herrlagets ledarstab med Mathias Eriksson som kommer in som team manager. Han kommer med assistans av Wadda Tamimi att arbeta med alla de administrativa bitarna som rör sporten. Mathias Eriksson finns med på Beleklägret, vilket blir startskottet på hans nya jobb.

 

 

 

Hammarbys sportchef Jesper Jansson har sett behovet av att ta in en team manager under en tid, och nu har tjänsten tillträtts av Mathias Eriksson som under många år jobbat med en rad administrativa sysslor på Svenska Fotbollförbundet.

 

– Att vi nu får in Mathias som team manager gör att Pablo, som haft mycket av det på sitt bord, kan fokusera på spelarutveckling, och Mikael Hjelmberg kan koncentrera sig helt på sin spetskompetens vilket är scouting av spelare. Detsamma gäller för egen del, jag kommer kunna jobba än mer hands on med fotbollen. Mathias är väldigt erfaren inom det här området med sina många år på fotbollförbundet, så vi välkomnar honom varmt. Vi ser det som ett stort steg för Hammarby där vi runt laget kan renodla våra roller. Dessutom kommer han få god assistans av Wadda Tamimi som hjälpt oss och spelarna under en längre tid. Vi ger honom nu en mer officiell roll på deltid där han kommer att bistå spelarna i det som rör det praktiska utanför planen, säger Jesper Jansson.

 

Se intervjun med Mathias Eriksson i spelaren ovan.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS