toggle menu

ANNONS

Säsongskortsförsäljningen slår eget rekord – 15 704 sålda

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Under tisdagen passerade Hammarby sitt tidigare rekord i antal sålda säsongskort. 15 704 är i nuläget sålda och taket på 16 000 närmar sig med stormsteg.
– Säsongskorten börjar verkligen bli hårdvaluta. Numera begår man verkligen en risk om man avstår att förnya ett år för det är inte säkert att det finns något att köpa nästkommande säsong, säger biljettansvariga Josefine Gasslander.

 

Säsongskortsförsäljningen i Hammarby fortsätter att slå rekord. I nuläget har 15 704 kort sålts till årets allsvenska matcher på Tele2 Arena och aldrig tidigare Bajen sålt så många.  
– Det är fantastiskt kul och nu går vi vidare mot 16 000 som är taket. Säsongskorten har blivit en exklusiv produkt och ren hårdvaluta i Bajenland. Det hör av sig många som haft säsongskort i flera år men som på grund av livssituation, allt från familjeläge till att man kanske bott på annan ort tillfälligt, valde att inte ha säsongskort 2019 och som nu upptäcker att de helt enkelt inte får tag på ett kort till 2020, säger Josefine Gasslander, biljettansvarig.

 

– Det är så klart väldigt tråkigt på ett individuellt plan för den berörda, men ur ett bredare grönvitt perspektiv är det helt otroligt. Trycket på säsongskorten är så enormt att folk sannolikt inte kommer våga låta bli att förnya i framtiden. Vi går mot en situation där korten säljer slut och där förnyelsen är så stor att nyförsäljningen blir väldigt liten. Det innebär ju på sikt också att våra stora hemmamatcher som derbyn och premiärer kommer att bli svåra att få biljett till om du inte har säsongskort. Utöver medlemskapet i föreningen och garantin att få just din plats på arenan börjar kortet nu få ytterligare ett exklusivt värde. Du kanske helt enkelt inte får plats på arenan över huvud taget på de största matcherna om du inte har ett säsongskort. Intresset att få se Hammarby spela är helt enkelt så stort nu.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS