toggle menu

ANNONS

Portugallägret dag 4 - matchförberedande träning

Av Love Gustafsson, Publicerat för 4 år sedan.

Vanligtivis brukar det inte vara träning på matchdagar, men på träningsläger råder undantag, och den matchförberedande träningen var förlagd till lördagsmorgonen. Mycket kvadraten, och genomgång av fasta situationer stod på schemat. I kväll är det så dags för matchen mot Slavia Prag.

 

Så var lördagsträningen

Väder? I början av passet mulet men efter en stund sprack molntäcket upp. Runt 15 grader varmt.

 

Vilka var med på träningen? Imad Khalili och Oliver Dovin kunde se lagkamraterna på planen från anläggningens träningscyklar. I övrigt var hela truppen igång.

 

Vad tränade de på?  Det var en lättare träning med tanke på kvällens match. Längre uppvärmning och två omgångar av kvadraten för att få igång pumpen, och därefter genomgång av fasta situationer. De spelare som inte kommer att spela matchen, eller göra kortare inhopp, körde ytterligare en stund, och då blev det tempospel på liten yta.

 

Vem var hetast? Muamer Tankovic visade sig vara mästerlig på att undvika bli den som jagar boll i kvadraten. Inte bara på grund av fin teknik och snabb tanke, utan även med hjälp av god argumentationsteknik.

 

Dagens kämpe? Darijan Bojanic som slet som ett djur inne i kvadraten och vilt jagade efter bollen. Hans medhjälpare Aron Jóhannsson var inte lika… aktiv. Kolla klippet ovan.

 

Efter lunchen landade David Fällman, som ju nyligen fick sitt andra barn, på Faros flygplats och har nu anslutit till lägret. Därmed kan han se Hammarby – Slavia Prag på plats på Estadio Algarve med start klockan 20 (klockan 21 svensk tid). Du som inte är på plats ken se matchen sänds på cmore.se.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS