toggle menu

ANNONS

Portugallägrets sista dag - tidig träning med mycket fys

Av Axel Pershagen, Publicerat för 4 år sedan.

Lägret avslutas nu med en tidig lördagsträning där en stor del av passet var fys i Jimmys regi.

 

Så var lördagsträningen

 

Väder? Inget att klaga på. Precis som tidigare under lägret har vädergudarna varit på Bajens sida. Lagom varmt, skön sol och lite fläktande vindar. Helt perfekt.

 

Vilka var med på träningen? Som vanligt fanns några cyklister vid sidan av efter ett intensivt läger. Några spelare, såsom Johan och David hade dessutom andra resplaner hem på grund av familj och privata åtaganden och de flög direkt från Faro vilket gjorde att de missade träningen. Övriga truppen tog buss upp till Lissabon efter träningen och hoppar på flyget först imorgon söndag.

 

Vad tränade de på?  Väldigt mycket fys inledningsvis. Efter det var det en spelövning som blev riktigt spännande. Laget med västar låg under med riktigt många mål men hämtade upp i sudden death. Bild på vinnarna här ovan.

 

Vem var hetast? Det var flera som levererade i matchspelet men dagens pris går nog till Richard Magyar. Utöver att han till synes trodde att han var anfallare och fiskade på topp långa stunder (och gjorde sina mål) så gav han sig ut på några dribblingsrajder och utmanade sina motståndare.

 

Dagens utropstecken? Vändningen i matchspelet, helt klart. Det ena laget ledde så stort att segern var sjävklar när uppryckningen kom och laget på bilden ovan sopade hem segern i slutet.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS