toggle menu

ANNONS

FSG Entreprenad förlänger samarbetet med Hammarby Fotboll

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Hammarby Fotboll kan stolt meddela att det mångåriga samarbetet med FSG Entreprenad fortsätter över 2020.

 

Byggföretaget FSG Entreprenad är sedan 2016 officiell partner till Hammarby Fotbolls herrlag, och funnits med som samarbetspartner sedan ännu längre tillbaka. 

 

– Att vi fortsätter samarbetet med en såpass trogen partner som FSG är vi självklart jättestolta över och något vi sätter stort värde i, säger Mats Åberg, key account manager på Hammarby Fotboll.

 

– Vi förlänger vårt avtal för att vi och vår personal känner en stolthet att kunna bidra till den fina resa som Hammarby nu gör. Men även för att den exponering som avtalet ger gör att vi förknippas med något positivt, säger Ola Peterstrand, vd för FSG Entreprenad.

 

Om företaget

FSG Entreprenad AB är ett byggföretag i Stockholm som i huvudsak erbjuder om- och tillbyggnader av kontor, köpcentrum, restauranger och hela fastigheter i nära samarbete med beställare. Ofta rör det sig om komplicerade projekt i krävande innerstadslägen. Beställare är oftast mellanstora, upp till de största fastighetsbolagen. Företaget är BF9K-certifierat och jobbar med kontinuerligt förbättringsarbete avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Efter att ha varit i final ett antal gånger de senaste åren, kammade företaget hem Stockholms Byggmästareförenings ROT-pris 2018 – läs mer om det här.

 

I dag omsätter FSG Entreprenad drygt 400 miljoner kronor. Klicka här för att komma till deras hemsida.

 

Vill ni också bli partner till Hammarby Fotboll? Läs mer och skicka en intresseanmälan här!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS