toggle menu

Damlaget hyllar supportrarna inför lördagens match

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Många går just nu och väntar på besked om hur och när mer publik kan börja släppas på på fotbollsmatcher runt om i Sverige. Som en del i kampanjen Fotbollslängtan kommer Bajen att genomföra en manifestation vid inmarschen i morgon borta mot AIK för att uttrycka sin längtan efter att få ha alla supportrar på plats igen. På fotbollslängtan.se kan supportrar gå in och registrera vilket lag man håller på samt vad man saknar allra mest med att inte kunna se sitt favoritlag på plats. 

 

Vi längtar efter dig! Det – tillsammans med namnet på några av våra supportrar – är budskapet på de t-shirts som spelarna i morgondagens grönvita startelva kommer att bära vid inmarschen inför AIK borta i Elitettan. Varje t-shirt riktar sig till en specifik supporter.

 

– Även om vi ännu inte fått känna på ett fullsatt Hammarby IP i år känner vi hela tiden stödet i ryggen från våra supportrar. Därför känns det extra viktigt att få svara tillbaka och uttrycka vår längtan tills den dagen vi ses som vanligt igen, säger lagkapten Alice Carlsson. 

 

För att upprätthålla relationen mellan klubbarna och fansen har Elitfotboll Dam under våren samlat spelare och supportrar under temat Fotbollslängtan. Det har handlat om att både spelare och fans har delat med sig av vad de längtar efter. Måljublet, energin från publiken, doften av det nyklippta gräset, sångerna eller korven i pausen. Allt det där som sammantaget skapar fotbollens magi, helt enkelt.

 

– Det är tufft för alla idrotter just nu, inte minst för en publiksport som fotbollen, och den här manifestationen är klubbarnas sätt att visa vad fansen betyder, säger Tomas Hoszek, generalsekreterare Elitfotboll Dam.

 

Morgondagens toppmöte ser du på sportexpressenplay.se med avspark klockan 13.00.

 

Foto: Kenta Jönsson

ANNONSER

Comments

comments