toggle menu

Matchdag: Avspark 14.00 hemma mot Kvarnsveden

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Omgång 19 av Elitettan står för dörren och det är, sett till senaste två säsonger, ett svårslaget motstånd för grönvit del som gästar Södermalm. Avsparken hemma mot Kvarnsveden sker klockan 14 och mer inför mötet finner du nedan.

 

Tabellelvan från Borlänges utkanter krigar för fortsatt Elitettan-spel nästa år, främst i kamp med Sandviken (på samma poäng) och Lidköping, som båda ligger under nedflyttningsstrecket. I senaste omgången tappade laget en 2-1-ledning borta mot Alingsås till 3-2-förlust. Sommarens bortamöte på Ljungbergsplanen slutade mållöst. 

 

HTV: Westin – “Känner mig trygg i laget”

 

Emma Westin har gått från klarhet till klarhet i sin andra grönvita sejour. Hör henne ta oss igenom derbysegern över AIK (där hon själv noterades för 1+1), sin egna utveckling under året samt tankarna inför Kvarnsveden.

 

 

HTV: Se sammandraget från derbysegern senast

 

 

 

Inför matchen står Emma Jansson och Hanna Folkesson på tre varningar och riskerar avstängning vid nästa gula kort.

 

Huvuddomare för dagen är Ali Ali som till sin hjälp har Amanda Nylund Karman och Fatemeh Sepahi som assisterande domare.

 

Dagens matchvärd är Swedbank

 

Klicka här för att se tabelläget samt kommande spelschema

 

Lös stödplåt – tävla om signerad matchtröja

För dig som vill stötta klubben lite extra hemma i tv-soffan är det fortsatt möjligt att köpa stödplåtar och du som gör detta inför varje hemmamatch har chans att vinna en signerad matchtröja från Matchens Lirare i grönvitt. Klicka här för att göra detta till Kvarnsveden hemma. Det går även att swisha till nummer 123 155 64 71 (50 kronor/st) – observera att det krävs att du skriver in din mailadress i meddelandefältet för att vara med och tävla om tröjan. 

 

 

Hela Bajens säsong i Elitettan sänds på sportexpressenplay.se – du kan välja mellan ett månadsabonnemang (299 kr/månad) eller pay per view för att köpa endast enskilda matcher (139 kr/match)

 

Foto överst: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS