toggle menu

ANNONS

Här är Mikael Klots Rubins ersättare

Av Love Gustafsson, Publicerat för 4 år sedan.

Efter att medicinskt ansvarige Mikael Klots Rubin lämnat Hammarby har lagledningen ändrat formeringen av det medicinska team som jobbar med spelarna i vardagen och vid matcher. Det kommer dock att göras ett större omtag till nästa år inom Hammarbys fys- och medicinupplägg.

 

Efter 13 år i klubben har som bekant Mikael Klots Rubin lämnat som medicinsk ansvarig och gått vidare i karriären.

 

Hans arbetsuppgifter fördelas nu på tre personer, där naprapat Ludvig Axelsson varvar sin tjänst som assisterande tränare för damlaget med att jobba med herrspelarna under dagtid. Till sin hjälp i behandlingsrummet på Årsta har han Jan-Henrik Wickström som är medicinsk massageterapeut, och som bland annat jobbat med Hammarby Handboll tidigare.

 

I samband med matcher kommer kiropraktor Sebastian Ekblom Bak stå för behandling och vård av spelarna. Vid bortamatcher kommer Jan-Henrik Wickström att assistera honom, och vid hemmamatcher kommer han att jobba tillsammans med David Cesar Rodriguez, som är naprapatstudent och har jobbat en tid tillsammans med Mikael Klots Rubin.

 

– Mikael har gjort ett stort jobb för Hammarby, och han är inte lätt att ersätta. Det medicinska området har varit något underbemannat i klubben, samtidigt som vi vuxit inom andra delar. Det vi ser nu är ett första steg på utvecklingen inom det området, och nästa år kommer en mer grundlig utveckling ske. Den trio, tillsammans med David, som nu kliver in känner vi oss väldigt nöjda med. Det är ett erfaret team som nu tar hand om våra spelare och tillsammans med våra mycket kompetenta läkare Buster Sandgren, Christer Larsson, Gunnar Nilsson och Pierre Rotzius kommer vi jobba med att sätta den nya strukturen för nästa år, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Bilden ovan från vänster: Ludwig Axelsson, Jan-Henrik Wickström och Sebastian Ekblom Bak.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS