toggle menu

Publikinformation: Linköping borta

Av Redaktionen, Publicerat för 3 år sedan.

På fredag spelar Hammarby sin första tävlingsmatch med bortastöd från läktaren, efter 15 månader av väntan. Linköpings FC tar emot på Linköping Arena, för ett möte mellan den östgötska tabelltrean i OBOS Damallsvenskan och femman Bajen. Här är samlad publikinformation för dig som ska se matchen på plats.

 

Arena- och biljettinfo

Namn
: Linköping Arena
Publikkapacitet: 7400 (500 i dagsläget)
Bortasektionens placering: K och L
Förköp: Biljetter till bortasektionen säljs på denna länk. Du som hunnit köpa biljett till andra sektioner kommer att visas till bortaläktaren vid ankomst.

 

Biljettköp på arenan: Nej, endast förköp
Entré: Entré 4
Entréerna öppnar: 18.00

 

Biljettpriser bortasektion
Vuxen: 120 kronor
Ungdom (13-19):  70 kronor
Pensionär: 70 kronor
Barn 3-12: 40 kronor
Barn 0-3 år: Gratis

 

Hitta till arenan: Linköping Arena ligger i Kallerstad i närheten av Linköpings resecentrum, cirka två kilometers gångväg från järnvägs- och busstation. Klicka här för karta. Till och från Linköping Arena tar du dig enklast via buss eller promenad. Då det även finns gott om parkeringsplatser i direkt närhet till arenan går det bra att ta sig dit via bil. De busslinjer som går till arenan är 13, 509 och 513. Närmaste hållplats heter Linköping Arena.

 

 

 

Hammarby Fotboll på plats

 

En SLO och en säkerhetsansvarig finns på plats för service till supportrar. Kontakt med SLO på matchdag: 0732295666. Kontakt innan matchdag: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se

 

 

Tack, uppmaning och information

 

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Linköping för att stötta laget till tre poäng.

 

Håll avstånd till varandra både innan, under och efter match. Det är fortsatt viktigt att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Vi ber om att inte sätta upp stickers eller utföra annan skadegörelse som medför kostnader för Hammarby Fotboll. Vi ber också om visad respekt för spelet på planen, andra supportrar, spelare och funktionärer.

 

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se. Det går även bra att ta kontakt innan/på/efter match.

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments