toggle menu

ANNONS

Matchdag: Avspark 19.00 mot FC Basel

Av Redaktionen, Publicerat för 3 år sedan.

I kväll är det dags för sista, avgörande matchen innan UEFA Europa Conference League går till gruppspel, där Hammarby har ett 1-3-underläge att vända från förra veckans bortamöte med FC Basel. Avspark 19.00 på Tele2 Arena – här hittar du all information inför mötet.

 

För grönvitt avancemang krävs alltså seger med minst tre mål. Eftersom bortamålsregeln är borttagen väntar således förlängning vid tvåmålsledning för Bajen. Om det fortfarande inte är avgjort efter två förlängningskvartar blir det straffläggning. Laget som går vidare är klart för gruppspel som lottas på fredagen klockan 13.00.

 

Motståndare: FC Basel.
Plats: Tele2 Arena.
Avspark: 19.00.
Domare: Huvuddomare är Bobby Madden från Skottland som assisteras av sina landsmän David Roome och Alan Mulvanny. Fjärdedomare är Donald Robertson.
Matchvärd: Huvudpartnern Sefina Pantbank.

 

Här är samlad publikinformation för dig som ska se matchen på läktarplats. Vi vill framför allt be dig om att komma i tid, att undvika kollektivtrafik till och från match, att hålla avstånd – och att även på ett trevligt sätt påminna varandra att göra det på läktare och i gångar.

 

 

Matchen sänds hos Aftonbladet Plus

 

Du som inte har möjlighet att bevittna kvällens tillställning på plats kan se den hos Aftonbladet Plus. Sändningen drar igång 18.40. Har du inte Plus-abonnemang sedan tidigare tecknar du detta via länken nedan. Priset är 99 kronor och ger abonnemang över två månader. Det är utan bindningstid och kan sägas upp när du vill.

 

Klicka här för att komma till matchsidan.

 

 

 

Intervjuer inför match

 

Abbe Khalili berättar om tankarna inför returen mot FC Basel där återigen 1-3-underläge måste vändas. Nu tror han mycket på publikens hjälp och ett Hammarby som vågar spela sitt eget spel utan rädsla, men som också kan visa tålamod och inte stressa upp sig. Efter söndagens match i Borås vet hela laget att bara några minuter behövs för att göra två mål.

Läs hela intervjun här

 

HTV: Hör tankarna hos Milos Milojevic och lagkapten Jeppe Andersen från onsdagens presskonferens.

 

 

 

Matchtruppen

 

1. David Ousted
2. Simon Sandberg
5. Mohanad Jeahze
6. Darijan Bojanic
8. Jeppe Andersen
9. Paulinho
11. Vladimir Rodic
13. Mads Fenger
16. Gustav Ludwigson
17. Abbe Khalili
19. Jusef Erabi
20. David Accam
21. Astrit Selmani
23. Jón Gudni Fjóluson
25. Davor Blazevic
32. Aziz Mohammed Ouattara
33. Akinkunmi Amoo
42. Bjørn Paulsen
44. Williot Swedberg

 

Mer om truppläget här.

 

 

Foto överst: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments