toggle menu

Skandinaviska för P17: Bajen föll mot Odense – "Helt okej prestation"

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Den kommande säsongens P17-lag föll med 1-4 mot Odense i sin öppningsmatch i Skandinaviska Mästerskapen. Danskarna gick ifrån till 0-2 i första halvlek och Hammarby kom inte närmre än Oliwer Starks reducering i mitten av andra halvlek. Redan 15.00 på fredagen lirar Bajen nästa match mot danskt motstånd, då FC Köpenhamn står på andra sidan i Borås.

 

 

Hammarbys tränare Charbel Selwan om öppningsmatchen:
– Vi börjar matchen mot den danska ligatvåan väldigt starkt med en hög intensitet i våra defensiva aktioner, vilket leder till bollvinster på motståndarens planhalva. Tyvärr lyckas vi inte kapitalisera på dessa återerövringar och matchen lugnar sig lite. Det jämnas ut, och Odense gör tyvärr mål på ett lite för enkelt sätt när vi går bort oss i försvarsspelet två gånger om, och lite från ingenstans har de en tvåmålsledning i paus.

 

– Andra halvlek inleds likt den första. Vi är otroligt starka första 20 där vårt bollinnehav gör att vi tar oss fram till intressanta ytor och också sätter dit 1-2. Därefter får vi tryck på Odense, men mitt i vår forcering kommer de loss och sätter tyvärr 1-3. Och dessvärre gör de också 1-4 lite väl enkelt. Jag tycker att grabbarna gör en helt okej prestation där resultatet är missvisande. men det går heller inte att snacka bort 1-4. Vi får snabbt återhämta oss för att möta danska ligamästaren FCK.

 

 

Klicka här för att läsa mer om matchen hos Unicoach.

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS