toggle menu

Futsal: Damkryss och herrseger i Örebro och Norrköping i helgen

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Futsalens damlag öppnade bäst borta mot topplaget Örebro FC och hade en pausledning efter mål av Rebecca Lyxell och Jennifer Egelryd, men hemmalaget gick ikapp i andra. Sandra de Brun Kenks 3-2-balja för Bajen såg sedan ut att bli avgörande – men de grönvita fick nöja sig med 3-3 efter en sen ÖFC-kvittering. Herrarna gjorde å sin sida som föregående helg och vann med 3-0, nu borta mot Norrköping FK. Gabriel Diaz, Peiman Pahlevan och Gabriel Diaz svarade för pytsarna och HIF klev ytterligare ett hack upp i tabellen, till fjärde plats.

 

Matchfakta för damerna finns här och RFL-tabellen hittar du här. Herrmatchens fakta finns på denna länk medan SFL-tabellen finns här.

 

För herrlagets del spelas nästa serieomgång redan nu på fredag, då färden går till Sörmland och Stallarholmen – “inte vilken håla som helst” om man ska tro samhällets slogan. Och visst, man har ju ett mittenlag i SFL. För damernas del står hemmamatch på programmet – jumbon Ankaret från Norrtälje, som Bajen ju stötte på i kvalspelet i våras, kommer till Eriksdalshallen nu på söndag klockan 13.00.

 

 

Arkivfoto: Anders Nyberg

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS