toggle menu

Futsal: Hemmamatch för damerna i helgen – och Adnan Cirak möter moderklubben borta: ”Gäller att vara påkopplade”

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

13.00 på söndag är det efter fyra poäng på två bortamatcher dags för futsaldamerna att åter inta Eriksdalshallen. För motståndet står Ankaret FK från Norrtälje, som Bajen även mötte i RFL-kvalet, ett lag som än så länge haft det tuffare i högsta serien och än så länge är poänglöst. För herrarnas del väntar bortamöte i morgon fredag, och för Adnan Cirak innebär bortamötet med sjuan Stallarholmen att han hälsar på hos den sörmländska moderklubben.

 

SFL-säsongen 22/23 har snart kommit halvvägs och Hammarby ligger på en fjärdeplats i tabellen. Hur känns prestationerna hittills, Adnan?
– Vi har gjort bra prestationer de senaste sex matcherna, vi har inte bara tagit 18 av 18 poäng utan även hållit nollan tre gånger. Vi vet att säsongen är lång och att det väntar ett slutspel där allt kommer att avgöras. Det gäller att skapa sig så bra förutsättningar som möjligt inför ett det och att kriga på.

 

Hur går tankarna kring matchen och mötet mot moderklubben?
– Vi går in med en bra känsla och form mot Stallarholmen. De är ett bra lag med individuellt skickliga spelare som kan skapa lägen från ingenting. Det gäller att vara påkopplade och ge 100 procent från minut ett. Det ska bli kul att möta gamla laget också…

 

Vad blir nyckeln för att ta en ny trepoängare på fredag?
– Jag tycker att vi ska fortsätta på den inslagna vägen som vi gjort den senaste tiden, tro på vår spelidé och ha en inställning att kämpa för varandra i varje situation. Bajen siktar alltid på tre poäng oavsett motstånd!

 

Herrmatchen ser du som vanligt i appen SFL Live.

 

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS