toggle menu

Julkalendern – Lucka 17: Låt våra minnen visa vägen

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Den grönvita supporterkulturen firade stora triumfer under årets säsong. Det blev nya publikrekord, och inte minst såg Tifogruppen till att vi fick njuta av en radda fantastiska tifon på våra läktare. Som en hyllning till vår publik i allmänhet och den grönvita tifokonsten i synnerhet ägnar vi årets julkalender åt några av de tifon vi fått uppleva genom åren. Bakom den sjuttonde luckan hittar vi årets herrhemmaderby mot AIK – där runt ett dussintal målgörare från tidigare möten med “Gnaget” porträtterades.

 

Hammarby – AIK, 15 maj 2022

 

Henric Wauge

 

Derbytifona från senare år är överrepresenterade i julkalendern 2022 – och det av en anledning. Då Solna-klubben kom till huvudstaden i våras visades en hel radda tidigare målskyttar från möten med “Gnaget” upp på norra läktaren. Från vänster ser vi Kennedy Bakircioglü, Dedé Anderson med Nadir Benchenaa, Ögmundur Kristinsson, Vladimir Rodić, Suleyman Sleyman, Kenta Ohlsson omfamnad av Billy Ohlsson medan lillebrorsan nedanför flankeras av Matte Werner och Janne Sjöström, Petter Andersson, Pa Dibba och Tomas Turesson. Minns du rentav vilka baljor det är killarna firar?

 

Kenta Jönsson / Bildbyrån

 

Efter ett händelserikt toppmöte fick Bajen och AIK denna gång dela på poängen med slutresultatet 3-3. Kanske ligger Nahir Besaras kupade händer bakom öronen efter sitt mål bra till, om tifot uppdateras någon gång i framtiden?

 

Se sammandraget från derbyt: 

 

Återupplev dagen här!

 

Kenta Jönsson / Bildbyrån

 

Hjälp Tifogruppen fortsätta sitt fantastiska arbete – bli månadsgivare.

Eller bidra genom – Swish: 123 662 5438 / Bankgiro: 154-2158.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS