toggle menu

Hammarby byter system för medlemsadministration

Av Tilde Ede, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby Fotboll byter medlemssystem inför säsongen 2023 för att administrera medlemmar i Hammarby IF FF. Vi kommer från och med idag använda systemet SportAdmin istället för vårt tidigare system Föreningshuset. Därmed övergår vi till digitala medlemskort via SportAdmin och kommer inte längre skicka ut fysiska medlemskort. 

 

Detta innebär att du som tidigare blivit medlem via Föreningshuset kommer att få en avisering (faktura) om medlemskap för 2023 via mejl från no_reply@utskick.sportadmin.se i dagarna. Genom att betala denna faktura erhåller du medlemskap i Hammarby IF FF för året 2023. 

Om det är så att du inte mottar en avisering via mejl beror det sannolikt på att din mejladress är felregistrerad eller saknas i systemet. Då kan du fylla i formuläret på den här länken Medlemssida (sportadmin.se) för att uppdatera dina uppgifter och för att betala ditt medlemskap. 

Om vi saknar mejladress för dig som medlem kommer vi att skicka ut en fysisk avisering (faktura) på din medlemsavgift. 

 

Är du medlem via ditt säsongskort för herrarna? 

För dig som är medlem via säsongskortsköp till herrarnas säsong kommer du som vanligt få ditt medlemskap via säsongskortsköpet. Detta berör dig som är en av våra 16 000 säsongskortsinnehavare till herrarnas hemmamatcher i Allsvenskan. När du förnyar ditt säsongskort, eller köper ett nytt, så ingår alltså medlemskapet i köpet. 

 

Inte varit medlem senaste året men vill bli? 

Om du inte varit medlem i Hammarby IF FF senaste året men vill bli det för 2023 så kan du bli det här:  Ny medlem i Hammarby IF Fotbollförening (sportadmin.se) 

Observera dock att om du planerar köpa säsongskort till herrarnas säsong i Allsvenskan 2023 behöver du inte köpa medlemskap separat eftersom det ingår i köpet av säsongskort. 

 

Har du några frågor kring ditt medlemskap är du välkommen att höra av dig till oss på: medlemskap@hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS