toggle menu

Bajen förlänger med Alice Carlsson

Av Marcus Bolldén, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby är överens med lagkapten Alice Carlsson om en grönvit fortsättning som sträcker sig över säsongen 2027.

 

– Alice var en riktig favoritspelare som vi tittade på ett tag innan hon kom till oss, så vi blev oerhört glada över att hon när hon anslöt inför 2020. Att det dessutom är andra gången hon väljer att förlänga med oss känns fantastiskt. Alice är en spelartyp som passar in i vårt sätt att spela och fortsätter att utvecklas hela tiden. Som sagt så känns det skönt att ha vår kapten blir kvar på Söder många år framöver, säger sportchef Johan Lager.

 

Alice Carlsson har varit en av de bärande pjäserna i laget sedan satsningen mot OBOS Damallsvenskan inför 2020. Den passningsskickliga försvararen anslöt från BP, drog på sig kaptensbindeln även här och fick i och med uppflyttningen chansen att spela allsvensk fotboll för första gången i karriären. Sedan dess har utvecklingen för den Hyssna IF-fostrade mittbacken bara fortsatt i stabil takt uppåt, precis som för laget i stort, och med den färska cuptiteln i närminnet är målsättningen knappast att stanna av – tvärtom.

 

 

– Jag är framför allt glad och stolt över förlängningen med Bajen. Det kändes som en självklarhet och jag kan inte se mig själv spela i ett annat lag. Jag är otroligt stolt över att få representera Hammarby och det är få förunnat att få spela inför våra fantastiska supportrar vecka ut och vecka in. Jag har varit med från Elitettan till där vi är i dag, klubben och laget har tagit enorma steg och jag vill fortsätta vara med på den utveckling och resan som vi gör, säger Alice.

 

Mer från Carlsson, och Tamminen som ju också förlängde kontraktet häromdagen, hör ni i fredagens avsnitt av Just idag.

 

Klicka här för att köpa biljetter till Piteå hemma.

 

Foton: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS