toggle menu

ANNONS

Hammarby Fotbolls dräktsponsorer lyfter fram klubbens Europaställ redan under kvalspelet till UECL

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby Fotboll har i samråd med klubbens dräktpartners enats om att Hammarby kommer att spela i den dräktversion som gäller först under ett gruppspel redan nu genom hela kvalspelet. Detta innebär att Hammarbys dräktsponsorer önskar att lyfta fram klubbens Europaställ fullt ut och avstår därmed sin plats på dräkten under kvalspelet i UEFA Europa Conference League.

 

Hammarby Fotbolls Försäljningschef Patrik Blomquist om Europastället:

– När frågan ställdes till våra partners så var det ingen som tvekade om att vara med och bidra till att laget spelar alla kvalmatcherna i den dräktversionen som egentligen först gäller i gruppspelet.

 

Alla våra dräktpartners vill bidra till fullt fokus mot Europa och detta är ett fint sätt av våra partners att visa det på. Våra fantastiskt dedikerade, intresserade och mycket lojala partners är en stor bidragande faktor till hela klubbens starka utveckling.

 

Våra partners positiva medverkan inom detta initiativ visar bara hur nära våra olika samarbeten är och hur fint vi alla jobbar tillsammans. Jag vill passa på att hylla och tacka våra partners som gör detta möjligt.

 

 

Följande Dräktsponsorer är med och lyfter fram Europastället under kvalspelet till UEFA Conference League

 

Sesol

Vi på Sesol tycker att solen är en värdefull råvara som behöver tas tillvara på. Vi älskar solen, lite mer än andra. På Sesol strävar vi efter att det både ska vara enkelt, tryggt och hållbart att köpa och äga en solcellsanläggning. Vi är en av Sveriges ledande helhetsleverantörer av solcellslösningar och kontrollerar hela kedjan från förstudie till färdig anläggning för att skapa trygga lösningar åt våra kunder. 

 


Intersport 

Intersport är en av Sveriges ledande sportkedjor och har sedan starten 1968 arbetat för mer sport och rörelse i vardagen. För oss spelar det ingen roll om du tränar för att ha kul, för att motionera eller vill vara bäst när det är dags att tävla. Vi vill hjälpa dig, utbilda dig och stötta dig oavsett erfarenhet, ambition och behov.

 

 

Digipant.se

Digipant är en digital pantbank vars fokus ligger på att erbjuda så enkel och trygg belåning som möjligt. Hos Digipant belånar du enkelt ditt guld hemifrån och du får betalning direkt via swish efter du godkänt värderingen av ditt guld. Det har aldrig varit enklare att belåna eller sälja guld!

 

PROJOB 

PROJOB:s historia går tillbaka till 1998 då grundaren och designern Tore Parment tog sin kunskap och erfarenhet från marknaden inom funktion- och utomhusutrustning och använde den till en ny sorts arbetskläder. Ambitionen har alltid varit att skapa funktionalitet där den verkligen behövs: I vardagliga fysiska arbetssituationer.

 

 

Volkswagen Stockholm 

År 2022 levererade Volkswagen 4,56 miljoner personbilar till kunder i över 150 länder. Volkswagen är ledande importmärke och det största elbilsmärket i Sverige. Volkswagen bedriver ett kontinuerligt arbete med att vidareutveckla tillverkningen av bilar. Elektrisk mobilitet, smart mobilitet och digital omställning av varumärket är de viktigaste strategiska frågorna inför framtiden.

 

 

Grönsakshuset

Vi älskar mat, och har den fina äran att dagligen få jobba med färska råvaror av högsta kvalitet. Grönsakshuset är en rikstäckande leverantör med kontor och lager över hela Sverige. Med dagliga leveranser förser vi restauranger, cafeér, butiker, skolor, sjukhus osv med frukt & grönt.

 

 

 

BST Berges Schakt och Transport

Genom personligt engagemang skapar vi långsiktiga relationer med våra kunder. Vårt tankesätt har alltid varit att se svårigheter som möjligheter och vår strävan är att hitta den mest effektiva och bästa lösningen för alla parter. Vår styrka ligger i resurser, kompetens, erfarenhet och en väl utvecklad administration där vi lägger stort fokus på uppföljning samt avrapportering.

 

 

Clinton Mätkonsult

Clinton Mätkonsult etablerades 1989 med målet att erbjuda alla typer av geodetiska mätningar och mätningsrelaterad redovisning både på land och till sjöss, idag har bolaget totalt runt 50 anställda på fyra orter: Stockholm, Umeå, Göteborg och Malmö.Vi har hög kompetens och gedigen erfarenhet av byggutsättning, anläggningsutsättning, tunnelmätningar, projekteringsinmätning, laserscanning, sjömätning, utstakning och lägeskontroll. Vi utför uppdrag åt alla de stora byggföretagen, arkitekter, markprojektörer, konstruktörer och privatpersoner.

 

Foto: G40 Studio

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS