toggle menu

ANNONS

J.Lindeberg blir officiell partner till Hammarby Fotboll

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby Fotboll kan med stor glädje presentera klädvarumärket J. Lindeberg som officiell partner till herrlaget. Partnerskapet innebär i ett första skede att J. Lindeberg förser herrlaget med kläder inför sina hemmamatcher. Varumärket har varit partner tidigare och har nu efter ett kortare uppehåll valt att komma tillbaka. Avtalet är skrivet över åren 2023 och 2024.

 

– Vi är stolta över att presentera vårt samarbete med Hammarby Fotboll. Samarbetet innebär att J.Lindeberg kommer klä upp herrspelarna och ledarstaben i den officiella matchkostymen, säger Andrea Valassi, marknadskoordinator på J.Lindeberg. 

 

– Vi i klubben är väldigt glada stolta att J.Lindeberg, som är ett starkt varumärke både i Sverige och internationellt, vill vara med och stärka Hammarby Fotboll kommande två år, säger Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.  

 

 

Om J. Lindeberg:

J.Lindeberg föddes 1996 ur en idé att tillföra stil och energi till golf genom att förändra hur spelare över hela världen klär sig på och utanför banan. Idag har J.Lindeberg vuxit till ett mode- och sportvarumärke med en världsomspännande närvaro, som erbjuder innovativa plagg inom mode, golf, skidor, tennis, outdoor med mera.

  

För mer information om samarbetet:

 

Kontakt: J. Lindeberg

Andrea Valassi, Marketing Coordinator

Mail: andrea.valassi@jlindeberg.com

 

 

Kontakt: Hammarby Fotboll AB

Erik Sundin, Key Account Manager

Mail: erik.sundin@hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS