toggle menu

Publikinformation – seriefinal mot BK Häcken på Tele2 Arena

Av Redaktionen, Publicerat för 10 månader sedan.

Årets sista hemmamatch för damerna står på agendan – seriefinal mot BK Häcken mot Tele2 Arena och över 15 000 har redan säkrat plats.  I morgon 17.00 sparkas mötet i OBOS Damallsvenskan igång. Publikinformationen till matchen skiljer sig mot damernas vanliga matcher då helgens möte spelas på Tele2 Arena. Det kommer det inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på den allmänna sammankomsten efter tidigare beslut från Polismyndigheten. Läs mer nedan. 

 

I torsdags mottog Hammarby Fotboll ett bevis om anmälan från polismyndigheten rörande söndagens match mellan Hammarby och BK Häcken. I den framgår att det inte kommer vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på den allmänna sammankomsten. Läs mer om beslutet här. 

 

I beslutet framgår följande: 

”Det är inte tillåtet att ta med väskor in på den allmänna sammankomsten. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Väskor som är tillåtna ska kontrolleras innan besökaren går in på sammankomsten.”

 

Generell publikinformation för Tele2 Arena finns alltid på denna länk.

Du som är van vid att gå på herrlagets matcher kommer att känna igen upplägget runt arenan, så i mångt och mycket är det samma. 

 

Biljetter

 

Matchen börjar: 17.00.
Entréerna öppnar: 16.00.

 

Förköp sker på denna länk.

 

Du som har säsongskort till damernas matcher har fått information om hur du löser ut din biljett till matchen via mejl. Kontakta biljetter@hammarbyfotboll.se vid eventuella frågor. 

 

På din biljett anges vilken entré du ska använda – det beror på vilken läktarsektion du valt. Rullstolar hänvisas till entré X. 

 

Om du får problem i samband med inpassering, får du hjälp hos Ticket Info Norr på arenans norra sida, som öppnar 15.00. Se gärna till att du har laddat ner eller skrivit ut din biljett innan du kommer till arenan. 

 

 

Service

 

Kiosker och snabbmat hittar du på plan 4 (nedre etage) och plan 6 (övre etage) bakom de västra, östra och norra läktarna. Så även på plan 5 (mellanetage), sektion 210-224. Dessutom finns ett antal mobila enheter, som börjar sälja då entréerna öppnar. Snabbmaten stänger en kvart efter paus och kioskerna en halvtimme in i andra halvlek.

 

Bollservice står tjejer och killar från klubbens ungdomslag för.

 

Taket är öppet.

 

Tappat något? Då når du Stockholm Live på telefonnummer 08-600 91 00. Hittat något? Lämna det till centralvakten vid Globen Gate, Arenavägen 35.

 

Kontakt: För frågor och idéer om informationen, kontakta SLO på jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller maila evenemang@hammarbyfotboll.se. För frågor specifikt om biljetthantering, skriv till biljetter@hammarbyfotboll.se.

 

 

Vidare uppmanar och vädjar vi till alla som ska besöka matchen: 

 

Tänk på att planera din färdväg i god tid, kommer man mindre än en halvtimme innan avspark, riskerar man att missa början på matchen. Inpasseringskontrollerna kommer att ta längre tid än vanligt.

 

Att lämna väskor och ryggsäckar hemma. I torsdags mottog Hammarby Fotboll ett bevis om anmälan från polismyndigheten rörande söndagens match mellan Hammarby och BK Häcken. I den framgår att det inte kommer vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på den allmänna sammankomsten. Läs mer om beslutet här. 

 

Att ta hand om varandra i entréerna och inte trycka på, då supportrar framför i kön kan komma i kläm.

 

Om du mot all förmodan måste ha med dig en väska går den att lämna in i Gate 5, Aviici Arena (Globen) där det finns en gratis effektförvaring för att lämna in tillhörigheter som inte kommer in på arenan. Vi rekommenderar dock att lämna tillhörigheter hemma, då denna kan bli full. 

 

Ladda upp inför matchen på Arenatorget

 

Signering sker hos Huski Chocolate som är på plats med sin truck. Här är Simon Strand, Oliver Dovin samt Marcus Rafferty på plats mellan 15.15-16.15. 

 

Souvenirförsäljning från Intersport finns på Arenatorget (inte inne på arenan). Matchdagsshopen öppnar tre timmar innan match och erbjuder ett extra stort utbud. Shopen har även öppet en timme efter att domaren blåst för full tid. 

 

BUS-land och Craft är på plats med barnaktiviteter som hoppborg och ansiktsmålning. 

 

Supportersamling på Södermalm

 

Bajenland styr supportersamling på The Central Bar från klockan 11. Läs mer här. 

 

Vi ses på Tele2 Arena!

 

Foto: Henric Wauge

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS