toggle menu

Unogård: "Surt att inte få med oss poäng"

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Hammarby föll med 0-4 i försäsongsmatchen borta mot Eskilstuna United, men i dagens allsvenska återkomstpremiär stod de grönvita upp betydligt bättre. Hemmalaget vann med 1-0 efter mål av skotska landslagsanfallaren Fiona Brown i 50:e minuten. – Surt att inte få med oss poäng i en annars rätt bra prestation. Positivt att vi lyckas matcha ett topplag så pass bra, och nu hela matchen igenom, så vi får plocka russinen ur kakan inför nästa tuffa match hemma mot Linköping.

 

Olof Unogård om premiären:
– Matchen inleds väldigt likt vårt förra möte, där vi öppnar väldigt piggt, innan vi får hantera en inledande anstormning från deras sida. Vi har genomgående en del problem med deras speluppbyggnad och deras väldigt rörliga mittfält, men har bättre koll i försvarsspelet närmare eget mål. Jag räknar till en bra målchans per halvlek för Eskilstuna, utöver ett antal hörnor och mindre farliga skott på mål.

 

– På ett av dem, fem minuter in i andra halvlek, står annars en väldigt stabil Emma Holmgren tyvärr för ett mindre lyckat ingripande, som ger dem ett billigt ledningsmål. Minuterna innan är det vi som har den bästa chansen att ta ledningen genom Olga Ekblom.

 

– Efter målet stabiliserar sig matchbilden något och vi tar över visst initiativ i matchens slutskede. Surt att inte få med oss poäng i en annars rätt bra prestation. Positivt att vi lyckas matcha ett topplag så pass bra, och nu hela matchen igenom, så vi får plocka russinen ur kakan inför nästa tuffa match hemma mot Linköping.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS