toggle menu

ANNONS

11 134 har förnyat säsongskortet – måndag sista dagen!

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Förnyelseperioden för säsongskort till Hammarby Fotbolls allsvenska herrlags hemmamatcher närmar sig sitt slut. Du har fram till klockan 17.00 i morgon måndag på dig att göra som 11 134 redan gjort – säkra din plats på Tele2 Arena!

 

Klicka här för att förnya.

 

Fyra tungt vägande skäl att förnya säsongskortet:

 

1) Det finns ingen annanstans där du kan ha samma gemenskap med andra Hammarbyare som på Hammarby Fotbolls hemmamatcher. Där finns stämningen och atmosfären som gjort oss till dom vi är. Tillsammans med dig på läktarna finns dina vänner, din familj, dina grannar, dina skolkamrater, dina fotbollskompisar och 10 000 – tals andra Hammarbyare. På planen finns Kennedy, Aidoo och Dusan, både historien, nuet och framtiden samtidigt.

 

2) Med ett säsongskort är du säker på att få plats när det vankas premiär och derbyn. Köper du säsongskort på sittplats har du dessutom garanterat ett hem på arenan, en plats som bara är din.

 

3) Vi har en stark tro på att 2017 kommer att bli ett väldigt roligt Hammarbyår. Inte sedan 2004/2005 har vi haft så många egna talanger på väg upp. Det är väldigt speciellt att se en ung Hammarbyspelare få sitt genombrott i Allsvenskan, i år kommer det med all sannolikhet ske igen.

 

4) Hammarby är en klubb för supportrar av supportrar. Vi är inte bättre än vad vi gör det till själva. Utöver allt som du själv får ut av ett säsongskort innebär ditt stöd att klubben får nya möjligheter, inte minst att fortsätta förstärka laget.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS