toggle menu

ANNONS

Info om biljettsläpp till derbyt mot Djurgården - förköp från 12.00

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Efter gårdagens avancemang i Svenska Cupen, i och med 3-1 segern mot Dalkurd, lottades Hammarby mot Djurgården i stundande kvartsfinal. Hammarby är bortalag i matchen som spelas på söndag kl 15 på Tele2 Arena. Nedan följer information om biljettsläpp för matchen, både för medlemmar och säsongskortsinnehavare samt övriga Hammarbyare.

 

 

Förköp för medlemmar idag kl. 12.00

Hammarby Fotbolls medlemmar och säsongskortsinnehavare ges förtur att köpa biljetter till Hammarbys avsedda sektioner med start kl 12.00 i dag, tisdag. Sektionerna det avser är arenans norra kortsida på nedre och övre etage. Information om detta går inom kort ut via mejl till alla medlemmar och säsongskortsinnehavare, där du som medlem och säsongskortsinnehavare hittar förköpskod och biljettlänk. Du kommer kunna köpa max fyra biljetter per säsongskortsinnehavare/medlem. Vänligen notera att det bara finns ett begränsat antal platser på arenan som är avsedda enskilt för Hammarbyare, det innebär att det är först till kvarn som gäller. När biljetterna är slutsålda på Hammarbys sektioner så hänvisas övriga biljettköpare till det allmänna biljettsläppet på onsdag 10.00.

 

Om du är medlem eller säsongskortsinnehavare men inte får något mejl, vänligen skicka ett mejl till biljetter@hammarbyfotboll.se för hjälp.

 

Allmänt biljettsläpp onsdag kl. 10.00

För dig som inte är medlem eller säsongskortsinnehavare kommer du kunna köpa biljetter till matchen när det allmänna biljettsläppet sker i morgon, onsdag, kl. 10.00. Detta biljettsläpp sker via följande länk: https://diffotboll.ebiljett.nu

 

Vi vill understryka att Hammarby är bortalag i denna match och således inte är ansvariga för biljettförsäljningen till matchen. Har du generella frågor kopplat till biljettköp hänvisas du i första hand till AXS Callcenter på 0771 – 31 00 00 och i andra hand till Djurgården Fotboll via www.dif.se

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS