toggle menu

2-0-seger i damernas första träningsmatch

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

Hammarbys damlag spelade på söndagen sin första träningsmatch för säsongen och det blev seger mot IK Uppsala (nybildat ur Sirius som i fjol blev fyra i Elitettan när Bajen knep andraplatsen och gick upp). Målen föll i andra halvlek och gjordes av Julia Zigiotti Olme och Kajsa Sund. – En trevande men klart godkänd första insats där flera av nyförvärven presenterade sig med besked, säger tränare Olof Unogård om vinsten på Stadshagens IP.

 

Unogård om försäsongspremiären:
– Den första träningsmatchen var som den första träningsmatchen brukar; både trevande och slarvig till en början. Vi växer dock med uppgiften och ju längre matchen går desto mer tar vi över spelet. Första halvlek är jämn men vi skapar där de flesta och bästa målchanserna.
– Bland de mest positiva beskeden idag var att flera av nyförvärven presenterade sig med besked, inte minst i andra halvlek. Klara Folkesson kunde efter gediget förarbete spela fram Kajsa Sund, som satte 2-0. Första målet gjordes av Julia Zigiotti, efter en bjudning av Uppsalas målvakt. Positivt också att vi fick chansen att lufta hela 17 spelare. En klart godkänd första insats.

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS