toggle menu

ANNONS

Angående händelsen i derbyts 41:a minut

Av Redaktionen, Publicerat för 7 år sedan.

I samband med derbyt AIK – Hammarby kastades ett knallskott (en så kallad banger) ner på innerplan från läktaren. Bangern kastades i den 41:a minuten från den södra kortsidan på arenan i samband med en frispark för AIK och landade i närheten av en bollkalle vid sidan av det södra målet.

 

Bollkallen hade, som all arbetande personal på innerplan, öronproppar och kunde efter händelsen stanna kvar på arenan för att se slutet av matchen. Han mår efter omständigheterna okej. 

 

Händelsen är polisanmäld och filmer från läktaren är överlämnade till polisen. Hammarby kommer tillsammans med AIK att bistå polisen i sin utredning för att den skyldige ska kunna lagföras och stängas av från framtida matcher.

 

Hammarby Fotboll och det breda supporterkollektivet i klubben tar avstånd från bangers inne på arenan. Något som också tydligt markerades av övriga supportrar i samband med händelsen. Hammarby Fotboll kommer att fortsätta sitt aktiva arbete mot bangers. Tillsammans den breda majoriteten av supportrarna hoppas och tror vi att gårdagens tråkiga händelse var en av väldigt få i sitt slag och att bangers är ett problem som är på väg bort från läktaren. 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS