toggle menu

ANNONS

Årets värdegrundspris delas ut i halvtid

Av Redaktionen, Publicerat för 6 år sedan.

Hammarby ungdomsfotboll har cirka 3000 aktiva spelare samt 800 ledare. Värdegrundspriset delas årligen ut till en spelare i varje lag. Kriterierna för att tilldelas priset är agerande utefter andemeningen i Hammarby Fotbolls värdegrund. Värdegrunden baseras på följande ord: rötterna, ambitionen, gemenskapen, respekten, kärleken. Hylla pristagarna i pausvilan mot Norrköping!

 

I samband med söndagens herrallsvenska match delar klubben ut värdegrundspriser till 108 av klubbens spelare. Priset tilldelas spelare från de som är födda 2009, upp till de båda A-lagen. I halvtidspausen delas 106 av priserna ut till ungdomslagens värdegrundspristagare. Efter matchen får de båda A-lagens pristagare ta emot årets värdegrundspris. Prisutdelare är ledare från klubben.

 

Förra årets pristagare i herrlaget var Mats Solheim. I år är det första tillfället som damlaget ingår i organisationen Hammarby Fotboll, och där blir det därigenom nu premiär för värdegrundspriset.

 

I samband med förra lördagens kalas vid Hammarbyhöjdens IP delade klubben ut uppemot 1000 värdegrundsmedaljer, till samtliga barn och ledare inom åldergrupperna födda 2010-2012.

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS