toggle menu

ANNONS

Årsmötet: Valberedningens förslag

Av Hammarby IF Fotbollförening, Publicerat för 4 år sedan.

Du som är medlem i Hammarby IF Fotbollförening är varmt välkommen till årsmötet onsdagen den 11 mars klockan 18.00 (insläpp från 17.30). Mötet hålls på Södra Teatern, Mosebacke torg 1-3. Här är valberedningens förslag till styrelse, som du som medlem ska rösta om vid årsmötet. I artikeln hittar du även föredragslistan.

 

Här laddar du ner valberednings förslag (samma text som nedan)

 

Här laddar du ner föredragningslistan

 

 

Valberedningens förslag till Hammarby IF FF:s årsmöte 11 mars 2020

Säsongen 2019 blev mycket händelserik i grönvit bemärkelse. På Hammarby IP växte Sveriges största damfotbollsklack fram och dess tusenhövdade stöd räckte sånär för att ge laget en sista knuff tillbaka mot Damallsvenskan. Samtidigt bjöd Bajens herrar på en fotboll vars like vi sällan skådat genom åren. Med en enastående målproduktion och en höst där segrarna radades upp var seriesegern bara en poäng bort, även om vi i slutändan fick nöja oss med att komma trea och bärga en högst välförtjänt Europaplats.

 

Nu kavlar såväl damer som herrar upp ärmarna för att ta revansch under 2020, och de gör det utifrån en enad front. Sedan i höstas ingår ju hela Hammarbys seniorverksamhet i samma organisation – det av föreningen majoritetsägda Hammarby Fotboll AB – vilket borgar för stabilitet och, förhoppningsvis, gemensamma framgångar.

 

På ungdomssidan fortsätter arbetet med att sysselsätta drygt 3 000 flickor och pojkar samt att erbjuda dem en rolig och utvecklande träningsmiljö. Liksom den föregående säsongen, när Bajen tog tre SM-guld på ungdomsnivå, kan vi även i år titulera oss som svenska mästare. Den här gången gratulerar vi vårt P17-lag som efter en rafflande avslutning knep  titeln i den sista omgången och därmed representerar Sverige i Uefa Youth League 2020. Slutligen håller vi också lite extra koll på vårt futsallag för herrar, vars framfart i Eriksdalshallen inkluderar både derbysegrar och, i skrivande stund, en plats högst upp i tabellen.

 

Med allt detta i åtanke är det inte så konstigt att föreningen präglas av framtidstro och optmimism. Det är valberedningens uppfattning att samma sak gäller föreningsstyrelsen. Vi anser att den avgående styrelsen har fullgjort sina uppgifter på ett ansvarsfullt sätt, samt att det finns tillräcklig kompetens bland ledamöterna för att bedriva ett målinriktat arbete även framgent. Samtliga ledamöter har meddelat att de står till årsmötets förfogande för omval över ytterligare en mandatperiod.

 

 

Valberedningens förslag till ny styrelse

 

Ordförande:

Richard von Yxkull (omval) föreslås som ordförande i föreningen med ett års mandatperiod, det vill säga till årsmötet 2021.

 

 

Ledamöter:

Wayne Seretis (omval),  Hans Eskilsson (omval) och Patrik Niklasson (omval) föreslås till val som ordinarie ledamöter med två års mandatperiod, det vill säga till årsmötet 2022.

 

 

Suppleanter:

Mia Lindberg (omval) och Py Börjeson (omval) föreslås som suppleanter med ett års mandatperiod, det vill säg till årsmötet 2021.

 

Sedan tidigare ingår, som ordinarie ledamöter, Fia Michelsson, Peter Granström och Omar Berger i styrelsen på ett mandat fram till årsmötet 2021.

 

 

Revisorer:

Peter Ek (omval)

Josefine Fors (omval)

Mattias Kjellman(omval)

Gabriel Altun (nyval)

ANNONSER

Comments

comments